27 Mayıs 2013 Pazartesi

Yerli Disneyland: VIALAND!

Yerli Disneyland VIALAND detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Eyüp ile Gaziosmanpaşa arasında ve Eyüp sınırları içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen ve Gürsoy ile Bayraktar yatırım ortaklığının inşa ettiği Yerli Disneyland VIALAND dün kapıalrını açtı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışının gerçekleştiği Yerli Disneyland VIALAND projesi, eğlence, dinlenme, kültürel faaliyetler, yeme - içme ve alışveriş için bir çok fırsat sunuyor. 600 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Vialand projesi, Disneyland'ı aratmıyor.

İçinde 50'den fazla eğlence ünitesinin de bulunduğu VIALAND projesinde; Macera Dünyasında, Adalet Kulesi (Tower Ride), Çılgın Nehir (Rafting Ride), Viking (Splash Coaster), Jetski, King Kong, 360, Hayal Perdesi gibi eğlence alanalrı bulunuyor. 

Projede ayrıca Bir Zamanlar İstanbul Sokağı, Fatih’in Rüyası ve Maceraperest (Family Coaster) üniteleri de bulunuyor.

1 milyar 15 0milyon liralık aytırım bedeli bulunan projede bir de alışveriş merkezi bulunuyor. VIALAND AVM 'nin içinde 250'den fazla mağaza yer alıyor. TEM ve E-5'e çok yakın mesafede yer alan VIALAND'da bir de konser alanı bulunuyor. Proje, 10 binden fazla misafiri aynı adna ağırlayabilecek kapasiteye sahip. 

Ramazan ayında da bir çok etkinliğin düzenleneceği VIALAND'ta Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmak da mümkün olabiliyor. Projede yaz boyunca 25 farklı konser düzenlenecek.

İçinde 100 bin metrekarelik şehir parkının da bulunduğu VIALAND'ta 2014 yılında 5 yıldızlı 250 odalı bir otel de eklenecek.

VIALAND giriş fiyatları!

VIALAND giriş ücretleri yetişkinler için 50 lira, çocuklar için 40 lira olarak belirlendi.

Vialand  adres: Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi-34065 Eyüp İstanbul

İstanbul Vialand telefon numarası: 0212 612 97 97

Vialand iletişim; 

Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: www.vialand.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder