14 Mayıs 2013 Salı

Bio İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 liraya! Resmen satışta!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Bio City Development Şirketi tarafından konumlandırılan Bio İstanbul projesinde teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor. 2 milyar dolar yatırım bedeli bulunan Bio İstanbul projesinde 600 konut bulunuyor. Şirket 600 konuttan 80'ini şimdilik satışa sundu. 

Bio İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 liraya!

Başakşehir'de inşa edilen Bio İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 liradan başlıyor.

Proje aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, TOKİ iştiraki Emlak Planlama Proje Yönetimi iştiraki ile yükseliyor.

Karma bir proje olarak geliştirilen Bio İstanbul projesinde; eğlence danışmanlığı, veteriner danışmanlığı, ev dekorasyon danışmanlığı, seyahat danışmanlığı, sağlıklı beslenme danışmanlığı, hukuksal danışmanlık, stil ve alışveriş danışmanlığı gibi danışmanlık hizmetleri veriliyor.

Projede;  çocuk oyun alanları, rekreasyon merkezi, araştırma kütüphanesi, güneşlenme ve dinlenme alanları, sanat merkezi, sinema salonları, alışveriş alanları, restoranlar, kafeler, bankamatikler, eczane, kuaför, çocuk havuzları, futbol sahaları, basketbol sahaları, tenis kortları, fitness merkezi gibi sosyal donatılar  yer alıyor.

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: bioistanbul.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder