23 Mayıs 2013 Perşembe

Nurol Park tüm detayları!

Nurol Park, 1997 yılından beri inşa ettiği konut projeleri ile dikkatleri üzerine toplayan Nurol GYO tarafından 127,5 milyon dolara satın alınan Hürriyet Medya Towers’ın bulunduğu alanda inşa edilecek. 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Nurol Park karma proje olarak inşa ediliyor. Ağırlıklı olarak konutlardan meydana gelen Nurol Park'ta 63 mağaza, 1.118 adet konut, 162 odalı otel ve 108 adet ofis yer alacak.

'Sizin hayat ağacınız nerede yeşerecek?' sloganı ile dikkatleri üzerine toplayan ve geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Nurol Park tüm detayları haberimizde bulunuyor.

Nurol Park nerede?

Lokasyon açısından Nurol Park, Basın Ekspres yolu üzerinde, Hürriyet Medya Towers olarak bilinen yerde, Bahar ve Gülbahar Caddesi arasında stratejik bir konumda inşa ediliyor.

Proje; Atatürk Havalimanı’na 7.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 27 kilometre mesafede yer alıyor.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Nurol Park'ta Loft, Tower ve Residence olarak 3 farklı konsept bulunuyor. Yaşam Vadisi olarak da adlandırılan Nurol Park projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

24 bin metrekare peyzaj alanının bulunduğu Nurol Park projesinde 22 bin metrekarelik de ofis alanı bulunuyor. Karma konseptle inşa edilen Nurol Park'ta konut büyüklükleri 70 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Nurol Park iletişim!

Nurol Park iletişim bilgilerine göre projeye 444 64 96 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 

340 milyon dolar yatırım bedeli bulunan Nurol Park projesinde tavan yükseklikleri 3.20 metre olarak tasarlandı.

Nurol Park satış fiyatları!

Nurol Park fiyatları metrekare bazında 2 bin 900 liradan başlıyor. 

Nurol Park ödeme planı!

Nurol Park ödemeleri ne göre projedeki konutlar ister banka kredisi ile ister firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile yapılabiliyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiği taktirde banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. 

Nurol Park teslim tarihi!

Nurol Park teslimleri 2016 yılında gerçekleştirilecek.

Nurol Park ulaşım;

Nurol Park telefon: 444 64 96

Nurol Park adres  : Gülbahar Caddesi Evren Mahallesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul

www.nurolpark.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder