24 Mayıs 2013 Cuma

Nurol Park 'ta şaşırtan fiyatlar!

Nurol Park, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın ulaşım açısından en avantajlı bölgelerinden biri olan Güneşli'de yükselen proje karma bir proje olarak inşa ediliyor. 

1997 yılından beri bir çok konut projesine imza atan Gedizler Yapı bu kez Güneşli'deki 55 bin metrekare arsası üzerinde proje geliştiriyor. Projede;  63 mağaza, 1.118 adet konut, 162 odalı otel ve 108 adet ofis bulunacak.

Nurol Park nerede?

127,5 milyon dolara satın alınan Hürriyet Medya Towers’ın bulunduğu alanda inşa edilecek. Lansmanının 2 gün önce yapıldığı Nurol Park projesinin sloganı 'Sizin hayat ağacınız nerede yeşerecek?' olarak belirlendi. Son zamanlarda çıkan reklamlarda sürekli ilgi gören proje Bahar ve Gülbahar Caddesi arasında konumlandırılıyor.

Nurol Park projesi; Atatürk Havalimanı’na 7.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 27 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Nurol Park 'ta şaşırtan fiyatlar!

Nurol Park fiyatları metrekare bazında 2 bin 900 liradan başlıyor. 

Güneşli'de Nurol Gayrimenkul tarafından konumlandırılan Nurol Park ödemeleri ne geçmeden önce projedeki konut tiplerinden bahsedelim. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor ve konut büyüklükleri 70 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nurol Park ödeme planı!

Projede ister banka kredisi ister firma bünyesinde bulunan ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. 

Loft, Tower ve Residence olarak 3 farklı konseptten oluşan Nurol Park projesinde 24 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projede aynı zamanda 22 bin metrekarelik ofis alanı da yer alıyor.

Nurol Park teslimleri 2016 yılında gerçekleştirilecek. 340 milyon dolar yatırım bedeli bulunan Nurol Park projesinde tavan yükseklikleri 3.20 metre.

Nurol Park telefon: 444 64 96

Nurol Park adres  : Gülbahar Caddesi Evren Mahallesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul

www.nurolpark.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder