24 Mayıs 2013 Cuma

İstanbul'un kalp atışlarını Nurol Park 'ta hissedeceksiniz!

1997'den bir çok konut projesine imza atan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçirdiği Nurol Tower projesi, İstanbul'un en önemli iki yolu olan E-5 ve TEM'i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor. 

Nurol Park teslimleri nin 2016 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. Nurol Park projesinde yer alan daire büyüklüklerinin 70 metrekare ile 204 metrekare arasında değiştiği projede bir çok sosyal olanak bulunuyor. 

Nurol Park nerede?

Proje, İstanbul'un en önemli noktalarından biri olan Güneşli'de inşa ediliyor. E-5 ve TEM'i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu'nda, eski Hürriyet Binası üzerinde konumlandırılan projenin arsa alanı 55 bin metrekare. 

Karma proje olarak konumlandırılan Nurol Park'ta; 63 mağaza, 1.118 adet konut, 162 odalı otel ve 108 adet ofis bulunacak.

'Sizin hayat ağacınız nerede yeşerecek?' sloganı ile hayata geçirilen Nurol Park projesi; Atatürk Havalimanı’na 7.5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 26 kilometre ve Boğaziçi Köprüsü’ne 27 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Tavan yükseklikleri 3.20 metre olarak tasarlanan projede 24 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Projede aynı zamanda 22 bin metrekarelik ofis alanı da yer alıyor. Projenin 340 milyon dolar yatırım bedeli bulunan Nurol Park projesinde Loft, Tower ve Residence olmak üzere 3 farklı konsept bulunuyor.

Nurol Park fiyatları na göre projedeki dairelerin metrekaresi 2 bin 900 liradan başlıyor.

Nurol Park telefon: 444 64 96

Nurol Park adres  : Gülbahar Caddesi Evren Mahallesi Bilge Sokak No: 44 Güneşli / İstanbul

www.nurolpark.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder