14 Mayıs 2013 Salı

Metropark Halkalı ödeme avantajları!

Metropark Halkalı projesi 6 ticari birimi bünyesinde barındırıyor ve 1270 konutluk bir proje olarak Halkalı İkitelli'de inşa ediliyor. Metropark Halkalı projesinin inşaat alanı 213 bin 800 metrekare olarak hesaplandı. Eski Bahariye Halı Fabrikası üzerinde yükselen Metropark Halkalı projesi ulaşım açısından büyük avantaj sağlıyor. 

TEM yoluna çok yakın mesafede yer alan Metropark Halkalı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projedeki konutlar 40 metrekare ile 133 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.

Metropark Halkalı ödeme avantajları!

Metropark Halkalı ödeme avantajları açısından bir çok seçenek bulunuyor. Projede istenirse banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor, istenirse firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Metropark Halkalı projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Daire fiyatlarının 95 bin liradan başladığı Metropark Halkalı projesinde; 24 saat tamirat, bahçe işleri, site içerisindeki tesislerin işletilmesi, çevre bakımı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.

Atatürk Mah. Şehir Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli, Küçükçekmece, 34303 İstanbul

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: www.teknikyapi.com

Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder