27 Mayıs 2013 Pazartesi

Türkiye'nin ilk temalı parkı Vialand açıldı!

Türkiye'nin ilk temalı parkı Vialand açıldı. Proje, Bayraktar ve Gürsoy yatırım ortaklığı ile ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile yaşam buldu. Eyüp sınırları içinde hayata geçirilen Türkiye'nin ilk temalı parkı Vialand projesi, 600 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede; 50'den fazla eğlence ünitesi bulunuyor. Ayrıca Vialand'ın içinde 100 bin metrekarelik bir şehir parkı bulunuyor. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile açılışının gerçekleştiği Vialand projesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte atlı karıncaya binerek poz verdi. 

Eğlenme, dinlenme, kültürel faaliyetler, yeme - içme ve alışveriş alanlarından oluşan Vialand'ta; Macera Dünyasında, Adalet Kulesi (Tower Ride), Çılgın Nehir (Rafting Ride), Viking (Splash Coaster), Jetski, King Kong, 360, Hayal Perdesi, Bir Zamanlar İstanbul Sokağı, Fatih’in Rüyası ve Maceraperest (Family Coaster) bulunuyor.

İçinde bir de alışveriş merkezinin bulunduğu Vialand, 1 milyar 150 milyon liralık yatırımla inşa edildi. 10 binden fazla misafiri aynı adna ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Vialand'ta yaz boyu 25 farklı konser düzenlenecek. Projede ayrıca 5 yıldızlı bir otel de bulunuyor.

Vialand ücretleri!

Vialand ücretleri yetişkinler için 50 lira, çocuklar için 40 lira olarak belirlendi.

Vialand adres: Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi-34065 Eyüp İstanbul

İstanbul Vialand telefon numarası: 0212 612 97 97

Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: www.vialand.com.tr

Melek GÜNER/Konuttimes.com

1 yorum: