28 Kasım 2012 Çarşamba

İncirli Konakları'nda 325 bin dolar!

13 bin 405 metrekare alan üzerinde, 9 bin 783 metrekaresi yeşil alan ve sosyal tesis olmak üzere, sadece 6 katlı 8 blok ve 208 daireden oluşan İncirli Konakları’nda lüks bir yaşam için herşey en ince ayrıntısına kadar planlandı. Alıştığımız klasik aile yaşamıyla birlikte, Modern ve estetik mimari, ulaşım kolaylığı ve zengin aktivite imkanlarıyla,  yüksek standartlarda konforlu bir yaşamı tercih ediyorsanız İncirli Konakları sizin  için en  doğru adres.


Bakırköyün merkezinde sakin bir yaşam…


Avrupa yakasının en önemli yerleşim bölgesi Bakırköy’ün merkezinde yükselen İncirli Konakları, lokasyonuyla hayatınıza büyük bir kolaylığıda beraberinde getiriyor. Hava, kara ve deniz yolu ulaşım ağının tam göbeğinde yer alan İncirli Konakları; metro ve metrobüse yürüme mesafesinde oluşu ile hayatınıza, şehrin her noktasına ulaşabilme kolaylığı getiriyor. Bakırköy meydan ve birçok AVM’ye trafiğe yakalanmadan ulaşabilecek kadar kolay, aynı zamanda şehrin gürültüsü ve kargaşasından izole olmuş sakin bir yaşam da İncirli Konakları’nda sizleri bekliyor olacak.


PRESTİJLİ BİR YAŞAM İÇİN DOĞRU TERCİH…!

Bir evden yaşamı kolaylaştırmasını ve prestij katmasını herkes ister. Aileniz için en kalitelisini ve daha konforlusunu istiyorsanız size bir önerimiz var...Mükemmel bir konfor için birbirinden ferah ve aydınlık yaşam alanlarının yer aldığı, 6 katlı  8 blokta 2+1’den, 5+1 dublekse kadar 6 farklı daire seçeneğiyle,  sadece 208 şanslı ailenin yaşayacağı İncirli Konakları’nı sunuyoruz. Son deprem yönetmeliğine  uygun olarak yapılan projede aklınıza gelebilecek tüm ayrıntılar işin uzmanlarınca tasarlandı. Dekoratif kapılar, modern banyo, mutfak dekarasyonları, şık seramikler ve parkelerle gün ışığından maksimum şekilde yararlanacağınız daireler, her metrekarede sınırsız bir konfor yaşatmak için sizleri bekliyor.  


İncirli Konakları'nda 2+1 daireler 325 bin dolar, 3+1 daireler 573 bin dolar, 4+1 daireler 690 bin dolardan başlıyor.


İNCİRLİ KONAKLARI projemiz İncirli, Bakırköy, İstanbul’dadır.

Metrobüs durağına 3 dakika, metro durağına 2 dakika, Avrupanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Marmara Forum'a 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Araçla deniz otobüsü 5 dakika, havaalanı 10 dakikalık mesafededir.


Projemiz toplam 13 bin 405 metrekare alanda 3 bin 622 metrekare bina oturum alanı kalan 9783 metrekare yeşil alan ve sosyal alanı olarak tahsis edilecektir.


13 bin 405 metrekare alanda sadece 8 blok ve 208 daire bulunmaktadır. Aile için tasarlanmış butik bir projedir.

Blokların altında iki katlı otopark bulunmakta, otoparktan dairenize asansörle çıkmaktasınız.

Bloklarımız ikiz blok olup her ikiz bölümün ayrı girişi bulunmaktadır. Her girişte her katta sadece 2 daire bulunmaktadır. Bodrum ve zemin katta 2+1 dairelerimiz 127 ile 144 m2 arasındadır. 1., 2., ve 3. Katlarda köşe dairelerimiz 4+1 197m2 , ara dairelerimiz 3+1 163,8m2 dir. 4. katta ise 5+1 304m2, 2+1 159,8m2, 3+1  160m2 dublekslerimiz yer almaktadır.


Bütün dairelerimizin salon mutfak ve mutfak balkonları peyzaja site içine cepheli, odalar arka bahçe ve cadde cephelidir. Salon ve ebeveyn yatak odasında split klima, mutfakta buzdolabı dahil olmak üzere bulaşık makinesi, fırın, ocak ve davlumbaz ankastre olarak bulunmaktadır. Dairelerimizde kullanılan tüm malzemeler garantili ve 1. Sınıftır.


Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, masaj odası, oyun alanları mevcuttur.

İncirli Konakları Aralık 2013'te teslim edilecektir. Bölge arsa üretimine uygun olmayıp projemiz son kalan değerli arazilerden birinde inşa edilmektedir. Firma finansı ile yüzde 50 peşin kalanı 12 taksit yapılmaktadır. Kat irtifakı yapılmış olup tapu verilmektedir.  Dilerseniz banka kredisi ile uzun vadeli ödeme seçeneği de bulunmaktadır.


GELİŞEN BÖLGENİN YÜKSELEN TRENDİ “ İNCİRLİ KONAKLARI “


13.405 m2 alanda sadece 208 konut olmasının yanında, hemen yanında yükselen Opera ve Kültür evi ile projemizin arasında 3500m2lik yeşil alan ve park düzenlemesi yapılacaktır.

Yürüme mesafesindeki Bakırköy Spor Tesislerinin yanında yer alacak devasal Botanik Park ve yapılması planlanan diğer projeler bölgeye artı değer katmaya devam etmektedir. Mutlu ve konforlu bir aile sitesinde yaşamanın yanı sıra konutunuzun değerlenme keyfini de yaşayacaksınız!


BİTMEDİ…..! TERCİH ETMENİZ İÇİN DAHASI VAR.


İncirli Konakları projesi metro, metrobüs, havalimanı, sahil yolu, E5,ana arterlere ve şehrin her noktasına yakın Hava, kara ve deniz yolu ulaşımlarının tam göbeğinde Bakırköy Meydanı ve birçok AVM’ye evinizden çıktığınızda kolayca ulaşabileceğiniz lokasyonda yer alıyor.


0212 561 09 09

www.gultasinsaat.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder