6 Haziran 2012 Çarşamba

Bodrum Areon Andanos Residence


Areon Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Areon Andanos Residence'ta lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 49 bin liradan, taksitler 750 liradan başlıyor


Güvercinlik ve Boğaziçi Köyleri arasındaki Bargilya bölgesinde yükselen Bodrum Areon Andanos Residence projesinde bir yıl sonra teslimler yapılacak. Geçtiğimiz Nisan ayında satışa sunulan Areon Andanos Residence projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. Projede stüdyo tipi dairelerin fiyatları 49 bin liradan başlıyor. Projedeki dairelerin minimum taksit miktarı ise 750 TL.

Adını antik çağlarda bölgede kurulmuş olan Andanos kentinden alan Areon Andanos Residence projesinde ev sahiplerine asistanlık ve rezidans hizmetleri sunulacak. 57 dönümlük alana kurulan Bodrum Areon Andanos Residence projesinde 353 konut yer alıyor. Areon Andanos Residence projesinde 84 adet dubleks, 5 adet 3+1, 164 adet 1+1 ve 100 adet stüdyo tipi daireler bulunuyor. 

38 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Andanos Residence projesi Akdeniz mimarisinin modern yorumuyla tasarlandı. Projenin ortak alanları arasında 300 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, restaurant, havuz bar ve güneşlenme terası, 150 metrekare kapalı yüzme havuzu, aletli spor salonu, sauna, buhar odası, vitamin bar, lobi, oyun salonu, bilardo masaları, snack bar ve market yer alıyor.

Milas havaalanı'na 17 kilometre, Bodrum'a 23.5 kilometre mesafede inşa edilen Areon Andanos Residence projesinde bölgenin tek golf tesisi de bulunuyor. Golf tesisi, özel çim alana, gölete ve 18 delikli iki parkura sahip.

0216 550 00 65  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder